熱話 時尙 食玩 生活 旅遊 娛樂 親子 專欄 着數

林作玩嘢撕爛拳擊合約 鍾培生:Sign the fxxking contract

2021-02-22 (週一) 08:00 上午

「工廈大王」孫仔、百億富三代鍾培生,近日豪擲100萬現金撩林作打擂台,聲稱「替天行道」, 林作扭擰多日,昨日終於接受挑戰,還說:「打殘鍾培生計劃,由今日開始。」而鍾培生在IG回覆:「星期一(今日)簽。No bullshit let go.」怎料今日林作收到鍾培生律師撰寫的「拳擊賽事舉辦合約」後,即拍片撕爛合約,又說:「唔知咩律師寫嘅,中文合約我都未簽過,垃圾你都send俾我,親自嚟同我傾過!」又留言:「0分重作。」十分小學雞。

而鍾培生不但無生氣,還在IG回應話:「除咗生死狀同埋出場費唔改得,有咩配合你?」昨晚更上載跳繩粗Fit片段,身手很靈敏,又在白Tee寫着「Sign the fxxking contract」,戰意甚濃,鍾培生今日回覆傳媒時說:「唔傾,唔嘥時間,唔打由佢!」至於網民看死林作龜縮,留言寸他:「唔夠打就算啦!」、「又縮,唔怪得Louisa( 麥明詩 )睇唔起你!」、「冇料扮四條。」到底這個「百萬林鍾一戰」能否舉辦成功呢?

今日林作收到鍾培生律師撰寫的「拳擊賽事舉辦合約」後,即拍片撕爛合約。
林作說:「唔知咩律師寫嘅,中文合約我都未簽過,垃圾你都send俾我,親自嚟同我傾過!」
「工廈大王」孫仔、百億富三代鍾培生,近日豪擲100萬現金撩林作打擂台,聲稱「替天行道」。
鍾培生在IG回應話:「除咗生死狀同埋出場費唔改得,有咩配合你?」
鍾培生昨晚上載跳繩粗Fit片段,身手很靈敏,又在白Tee寫着「Sign the fxxking contract」,戰意甚濃。
至於網民看死林作龜縮,留言寸他:「唔夠打就算啦!」
網民寸林作:「又縮,唔怪得Louisa( 麥明詩 )睇唔起你!」