熱話 時尙 食玩 生活 旅遊 娛樂 親子 專欄 着數

爆黃心穎想復出 樂易玲:唔係佢話想就想

2021-01-19 (週二) 08:00 上午

黃心穎 前年偷食人夫許志安 ,搞到形象插水零工作,近日有傳心穎跟無綫還有8年合約,但完全沒有演出機會,所以主動向無綫要求解約。今日無綫高層樂易玲出席活動時承認心穎仍是無綫藝人,還有不少於8年的合約:「 上星期約咗一齊食早餐,覺得佢開心嘅,有好多朋友關心。」

樂小姐還大爆心穎提出希望回歸幕前:「大家商量吓,佢咁後生,諗吓將來有咩機會。(繼續喺呢行發展?)大家冇深入去傾呢件事, 臨尾我都有問佢有咩打算、考慮留抑或離開,我唔係講緊TVB,係講香港、娛樂圈,佢話會返去認真諗吓。」

如果心穎最後決定留低,公司會否給她機會?樂小姐說:「呢啲唔係咁主觀佢話想就想,都要睇佢出嚟其他人會唔會接受。」若然心穎想離開無綫,要不要賠錢呢?樂小姐指不用,因為她不是跳槽。

近日有傳心穎跟無綫還有8年合約,但完全沒有演出機會,所以主動向無綫要求解約。
今日無綫高層樂易玲出席活動時承認心穎仍是無綫藝人,還有不少於8年的合約。
樂小姐還大爆心穎提出希望回歸幕前:「呢啲唔係咁主觀佢話想就想,都要睇佢出嚟其他人會唔會接受。」
心穎最後一套作品《堅離地愛堅離地》正在播放。
黃心穎前年偷食人夫許志安 ,搞到形象插水零工作。