熱話 時尙 食玩 生活 旅遊 娛樂 親子 專欄 着數

麥當勞迎牛年 換購Hello Kitty招財籃

2021-01-07 (週四) 08:00 上午

今個農曆新年麥當勞同人氣角色Hello Kitty聯乘,推出多款萌爆嘅新包裝,無論薯條盒、炸雞桶抑或紅豆批都搵到Hello Kitty嘅踪影,由1月11日朝早11點開始,購買任何食物更可以加$48換購Hello Kitty招財籃,除咗可以裝嘢食,仲可以掛喺車上裝雜物哩!

除了跟Hello Kitty聯乘,麥當勞更趁機推出新春限定特色美食,全新 Double招財牛堡,以芝麻長麵包夾着Double份量的牛肉,配上爽脆洋蔥粒及惹味黑胡椒醬,啖啖滋味;此外還有招財牛堡、黃金膽薯雞堡及黃金脆薯牛堡,滿足不同的喜好。至於全新行運孖堡二人餐,於黃金脆薯牛堡、黃金脆薯雞堡、巨無霸及板燒雞腿飽中挑選兩款,加上脆香雞翼、紅豆批、扭扭薯條及汽水,與親友一同分享就最好不過。

小龍蝦湯
麥炸雞分享桶
紅豆批
量裝扭扭薯條
新開運橙雜
全新行運孖堡二人餐
全新DOUBLE招財牛堡
黃金脆薯雞堡
黃金脆薯牛堡
招財牛堡
Hello Kitty招財籃
推廣期內惠顧任何招財福堡超值套餐,即送一套四款設計精美的新年利是封 。(數量有限,送完即止)