娛樂

MIRROR 官方Fan Club面世 會費一年$440 鏡粉Join完求魯生:實名登記買演唱會飛

MIRROR 早前宣布5月成立MIRROR官方歌迷會(Fan Club),會員可獲得會員專屬迎新禮盒,有訂購演唱會、粉絲見面會,和會員專屬商品的機會,今日MakerVille行政總裁魯庭暉宣布FC正式面世,會費一年$440,魯生寫道:「呢單嘢,係要戴定個頭盔先嘅。Mirror official fan club, 同事研究咗好耐好耐。真係好耐。背後嘅所有嘢,太多太多細節。太多太多嘢我哋左諗右諗,太多嘢要平衡。『如果咁咁咁就好啦』…好喇,但如果咁咁咁,又會導致另外一啲問題出現。因為呢個project同搞其他project好唔同。因為係粉絲,因為佢哋係Mirror 嘅一部分。呢件事,有血有肉。我幾乎肯定,一路做一路會發現有好多超唔完美嘅地方。每個部門同事都好擔心。我睇見都戥佢哋辛苦。」

MIRROR
早前MIRROR宣布5月成立MIRROR官方歌迷會,會員可獲得會員專屬迎新禮盒,有訂購演唱會、粉絲見面會,和會員專屬商品的機會。
MIRROR
今日FC正式面世,會費一年$440。
MIRROR
MakerVille行政總裁魯庭暉在IG寫道:「 今日終於launch。我哋會盡力一步一步改善進步。」

魯生又說:「今日終於launch。我哋會盡力一步一步改善進步。而喺成個過程裡邊,我唯一輕鬆少少果個moment,就係聽到啲同事講話收到個welcome pack 嘅樣板..佢哋一致覺得都幾靚。我心諗,喂呀,咁係因為我哋做過類似嘅嘢呀嘛。最難嗰啲logistic / expectation 都未嚟料呀…」之後鏡粉紛紛留言希望買到演唱會飛:「即刻joined! 真係有頭家🏡的感覺(好似嫁咗人有名份咁omg)! 希望演唱會如果加場,可以做到一至兩場俾FC only, 實名,俾到我哋每一個真fans睇演唱會嘅機會,相信到時一定好震撼好感動!」、「作為鏡粉,最想其實係買到張演唱會飛🙏🏼第一次演唱會睇唔到、第二次買唔到飛,第三次 #求求魯生實名登記買飛!」

MIRROR
鏡粉紛紛留言希望買到演唱會飛:「求求魯生實名登記買飛!」

而MIRROR官方IG亦公布入會詳情,還幫鏡粉改了英文名MIRO,只要成為MIRO,就可以享受多項專屬福利,詳情如下:

【點樣成為MIRO?】

  1. 馬上進入網站 mirrorweare.com
  2. 點擊「立即成為MIRO」進入註冊頁面
  3. 填寫會籍申請表格後,請確保資料正確無誤
  4. 然後前往付款
  5. 付款成功後您就即時成為MIRO,並可享MIRO專屬福利*

【MIRO 4大專屬福利】

  • MIRO會員迎新禮盒
  • 訂購MIRROR演唱會門票的機會**
  • 訂購MIRROR粉絲見面會門票的機會**
  • 網上訂購MIRO會員專屬商品的機會***

*會員號碼將由MIRROR Official Fan Club分配
**視乎主辦方分發給Fan Club的門票數量而定
***視乎供應而定

MIRROR
MIRROR官方IG公布入會詳情,只要成為MIRO,就可以享受多項專屬福利。
MIRROR
MIRO會員迎新禮盒很吸引。
MIRROR
入會時可選自己支持的成員。
MIRROR