娛樂

姜濤、教主、Edan代言三隻牙膏  前夫問老婆:我應該買邊個牌子好? 網友:唔想跪玻璃就買晒

姜濤、Anson Lo(盧瀚霆)、Edan(呂爵安),近日和麥當勞App聯乘9款「世一貼紙」,由下周一起一連三星期透過麥當勞App買指定食品就可以換購,令鏡粉超興奮!而巧合地三子亦分別幫三個品牌牙膏做代言,有前夫今日在「我老婆嫁左比Mirror導致婚姻破裂關注組」fb群組留言:「老婆大人(應該係前妻大人):你叫我買一支牙膏,我應該買邊個牌子好呀?我分裂喇!」

姜濤
MIRROR 三子姜濤、Anson Lo、Edan,別幫三個品牌牙膏做代言。

貼文一出引起網友熱烈討論,紛紛留言:「小朋友先會揀!」、「仲問,唔想跪玻璃就買晒三款啦!」、「親愛的前夫,點解你到呢一刻都仲需要選擇?精明嘅你梗係一次過買晒佢。係咪開始明白點解自己會變咗前度了!」大部分網友都建議前夫:「起身用AL,食完飯用KT,臨瞓用Edan!」、「一支牙刷三種味道,一次過上中下咁用囉!」、「三支溝埋一支用!」亦有網友說:「好在唔係代言套套,要你戴12個就大鑊!」有人立即回覆:「有埋個樣應該大鑊啲!」相當爆笑!

姜濤
有前夫今日在fb群組留言:「老婆大人(應該係前妻大人):你叫我買一支牙膏,我應該買邊個牌子好呀?我分裂喇!」(「我老婆嫁左比Mirror導致婚姻破裂關注組」圖片)
姜濤
姜濤、Anson Lo、Edan近日和麥當勞App聯乘9款「世一貼紙」,由下周一起一連三星期透過麥當勞App買指定食品就可以換購,令鏡粉超興奮!