娛樂

 Anson Lo擔正新戲《釀魂》海報曝光   教主飾演張子傑:教識我放低執着

MIRROR紅館演唱會事故後,MIRROR停工兩個月,本月正式復工。Anson Lo(盧瀚霆)昨晚在IG Story上載自己戴眼鏡的靚仔相,雖然只得一隻眼,但已令神徒相當興奮,紛紛留言大讚靚仔:「今晚見到個靚仔,即刻開心晒!」、「教主LoLo豬BB,我被您電暈啦!要人工呼吸呀!」、「終於見到你!」

 Anson Lo
MIRROR紅館演唱會事故後,MIRROR停工兩個月,本月正式復工。
Anson Lo
Anson Lo昨晚在IG Story上載自己戴眼鏡的靚仔相,雖然只得一隻眼,但已令神徒相當興奮。

而Anson Lo擔正的第二部電影《釀魂》,今日發布首張電影海報,並透露將於2023年第一季上映,連紅隧當眼處亦掛上大型海報,Anson Lo在海報中間C位,非常搶眼!《釀魂》由新晉導演岑嘉彥執導,Anson Lo、姜大衞(John哥)、袁澧林、林耀聲、陳紫萱、朱栢康、吳肇軒、郭翠怡主演,是一套懸疑劇情片,戲中教主飾演張子傑。

Anson Lo擔正的第二部電影《釀魂》,今日發布首張電影海報,並透露將於2023年第一季上映。
Anson Lo
連紅隧當眼處亦掛上大型海報,Anson Lo在海報中間C位,非常搶眼!(Ansonlolism IG圖片)

教主曾透露電影題材:「今次係一套好複雜嘅電影,有懸疑、有鬼味、有人性、有感情,亦有人最真摯嘅情感,我自己覺得好有趣。」他又讚戲中張子傑的角色幫他克服壓力:「電影裏面角色叫做張子傑,呢個角色需要學習如何放低、釋懷,當我走進呢個角色嘅心路歷程,教識我放低執着,又或者對自己過分嘅要求,令自己個腦慢慢諗通。」神徒知道後都表示相當期待!

Anson Lo
教主讚戲中張子傑的角色幫他克服壓力。