娛樂

Anson Lo 手帶火速換晒 炒價高達5千蚊 生粉為AK半裸照狂流鼻血

Anson Lo (盧瀚霆) 和Anson Kong (江𤒹生),近日為國際時裝品牌Calvin Klein任內褲廣告代言人,「雙Son世一」的噴血爆肌照和影片一出,即時震撼粉絲。神徒(教主粉絲名稱)紛紛救求: 「幫我叫白車please! 」生粉(AK粉絲名稱)就狂流鼻血:「今晚生粉血流成河!」、「 地拖唔該!」連女藝人都抵擋不住,林二汶讚教主:「呢個堅係勁!」張紋嘉(Crystal)就讚AK︰「姐依家望住屋企嗰個,同你落差太大了﹗」最好笑是有「前夫」在fb群組訴苦,指被老婆掉光內褲,迫他買CK內褲支持偶像,還說:「好彩我仲有一條着緊!」

Anson Lo
Anson Lo昨晚在IG貼出數張半裸噴血照,令粉絲超興奮!
 Anson Lo
神徒紛紛救求: 「幫我叫白車please! 」
Anson Lo
有神徒大叫不行了!
震撼粉絲!
Anson Kong 半裸昭亦非常吸睛!
正!
生粉超興奮!
有生粉狂流鼻血:「今晚生粉(鼻)血流成河!」、「 地拖唔該!」
張紋嘉就讚AK︰「姐依家望住屋企嗰個,同你落差太大了﹗」
有「前夫」喺fb群組訴苦,話俾老婆掉晒啲底褲,迫佢買CK內褲支持偶像,又話:「好彩我仲有一條着緊!」

有神徒昨晚已到各大CK分店直擊換上教主巨型Poster,品牌今日推出教主禮遇,在網店或指定專門店憑單次消費滿HK$1,000, 即可獲贈Anson Lo專屬用色手帶禮品一份,每份手帶有珍藏版照片一張,共2款。所以今早中環IFC專門店已現人龍,不過網店開賣半小時,手帶禮品已經極速換光,有神徒說笑:「CK你太睇少神徒!請即時發布各店最新存貨,去到買唔到,小心今日收唔到工! 」而Anson Lo教主手帶加珍藏版照片一張,在拍賣網已炒到港幣$5000,十分瘋狂!

品牌今日推出教主禮遇,在網店或指定專門店憑單次消費滿HK$1,000, 即可獲贈Anson Lo專屬用色手帶禮品一份,每份手帶有珍藏版照片一張,共2款。
品牌今日推出教主禮遇,在網店或指定專門店憑單次消費滿HK$1,000, 即可獲贈Anson Lo專屬用色手帶禮品一份,每份手帶有珍藏版照片一張,共2款。
不過網店開賣半小時,手帶禮品已經極速換光,有神徒說笑:「CK你太睇少神徒!請即時發布各店最新存貨,去到買唔到,小心今日收唔到工!」
Anson Lo教主手帶加珍藏版照片一張,在拍賣網已炒到港幣$5000,十分瘋狂!