娛樂

Anson Lo 、Edan化身《魷魚遊戲》角色 登神CP繼續搶Fo 教主碼頭有新相

Anson Lo(盧瀚霆)、Edan(呂爵安)登神CP自《大叔的愛》後爆紅,廣告不斷。事隔3個月,Edan昨晚在IG寫了1800字的長文講感受,他除了多謝《大叔》劇組,又多謝黃德斌和Anson Lo:「多謝德斌咁照顧我,同我分享好多經驗,教我好多嘢,就好似個爸爸咁,超溫暖!Anson Lo就唔多講啦,好慶幸可以同你一齊參演呢套劇,希望未來我哋都可以繼續一齊進步一齊support住大家!」Anson Lo就留言回覆:「叻仔~ keep going together!」很有愛!

而Anson Lo繼7月時獲神徒斥資租下尖沙咀碼頭巨型廣告位慶生後,不斷有廣告商接力,令那裏變成教主碼頭,今日還換上MIRROR 12子的手機廣告,神徒和鏡粉又可以打卡了!最搞笑是有鏡粉見Netflix原創韓劇《魷魚遊戲》大熱,搞笑將MIRROR成員key落《魷魚遊戲》的劇照中,還將經理人花姐變成「一二三木頭人」的公仔,而Anson Lo和Edan都在當眼位置,教主就變身男主角李政宰(456號),足見兩人相當受歡迎!

Anson Lo
Anson Lo、Edan登神CP自《大叔的愛》後爆紅,廣告不斷。
Anson Lo
事隔3個月,Edan昨晚在IG寫了1800字的長文講感受。
Anson Lo
Edan多謝《大叔的愛》劇組。
Edan又多謝黃德斌:「多謝德斌咁照顧我,同我分享好多經驗,教我好多嘢,就好似個爸爸咁,超溫暖!」
田田又多謝阿牧:「Anson Lo就唔多講啦,好慶幸可以同你一齊參演呢套劇,希望未來我哋都可以繼續一齊進步一齊support住大家!」
Anson Lo就留言回覆:「叻仔~ keep going together!」很有愛!
Anson Lo繼7月時獲神徒斥資租下尖沙咀碼頭巨型廣告位慶生後,不斷有廣告商接力,令那裏變成教主碼頭,今日還換上MIRROR 12子的手機廣告,神徒和鏡粉又可以打卡了。(圖片來源:粉絲群組)
最搞笑是有鏡粉見韓劇《魷魚遊戲》大熱,搞笑將MIRROR成員key落《魷魚遊戲》的劇照中,而Anson Lo和Edan都在當眼位置,足見兩人相當受歡迎! (圖片來源:粉絲群組)