娛樂

MIRROR 3周年推新歌《All In One》 12子MV做鬼臉 Anson Lo姜濤超爆笑

MIRROR在2018年11月3日出道,至今已成軍3周年,12子由最初不被看好到現在紅爆全城,實在不易,為了慶祝3周年,鏡仔今日舉行三場專屬答謝會「MIRROR Be 3 Birthday Party」,又推出新歌《All In One》和MV。MIRROR昨晚在IG感性留言:「兩年前,迷茫的《一秒間》,到We are《One And All》,今日的《All In One》。有一種態度叫MIRROR!鏡子不單反映出無限可能性,同時帶來新氣象!初心不變,凝聚力量……未來,希望有你哋陪我哋一齊走下去!Happiest 3rd!」鏡粉紛紛留言表明撐到底:「We are one and all!」

MIRROR 3周年
MIRROR在2018年11月3日出道,至今已成軍3周年。
MIRROR 3周年
MIRROR昨晚在IG感性留言:「兩年前,迷茫的《一秒間》,到We are《One And All》,今日的《All In One》。有一種態度叫MIRROR…未來,希望有你哋陪我哋一齊走下去!」

12子在《All In One》MV中攬頭攬頸玩到癲,很有Party開心感覺,可見他們感情好好,不過最正是12子放下偶包做鬼臉,好像姜濤Anson Lo(盧瀚霆 )、Edan(呂爵安)等落力整蠱做怪,表情趣怪可愛,看得粉絲超開心!有鏡粉說:「好鍾意見到12個一齊玩一齊扮鬼臉嘅時候,感覺勁sweet好有愛! 」、「睇住個MV我個笑容完全停唔到呀!個氣氛太歡樂喇!希望往後日子繼續陪你哋成長!」、「姜濤講過:『冇人可以割開我哋!』佢哋12個人一條心,所以12個冇咗其中一個都唔得!12-1=0!」

12子在《All In One》MV中攬頭攬頸玩到癲,很有Party開心感覺。
三個百厭仔。
MIRROR 3周年
最正是12子放下偶包做鬼臉,姜濤表情趣怪可愛。
都有靚仔樣。
MIRROR 3周年
教主很搞笑!
MIRROR 3周年
Edan
Lokman
Jeremy
Alton
Stanley
Frankie
Jer
Ian
AK
Tiger