娛樂

Anson Lo 自爆諗過出寫真 最冧神徒講:我愛你

Anson Lo(盧瀚霆 )自《大叔的愛》後紅得發紫,IG粉絲人數急升至59.7萬,ViuTV還為他度身訂造真人騷節目《神的女主角》,超受歡迎。最近娟姐練美娟接受節目《月傾會》主持林柏希訪問,大爆在有份拍《大叔的愛》的Edan(呂爵安)、Anson Lo和Stanley(邱士縉)中,Anson Lo最多女冧:「最多女冧一定係Anson Lo莫屬,無論青春少艾或者已婚人妻,你知唔知連我表姨媽都好鍾意佢!」

Anson Lo
Anson Lo自《大叔的愛》後紅得發紫。
Anson Lo
ViuTV還為教主度身訂造真人騷節目《神的女主角》。
Anson Lo
最近娟姐練美娟接受節目《月傾會》主持林柏希訪問。
Anson Lo
娟姐大爆在有份拍《大叔的愛》的Edan、Anson Lo和Stanley中,Anson Lo最多女冧。

Anson Lo出名寵粉,每日都會在社交平台和神徒互動,他近日接受網紅加蔥訪問,就說感恩每日透過社交平台收到神徒說:「我愛你!」 教主說:「呢一句係好簡單嘅示愛,但其實我每日都成日聽,每日我起身去做嘢,我check大家嘅Story,大家純粹想俾個支持我。第二句係『一起走下去』呢五個字,依家去到出道就嚟三年,反而近排大家同我講呢句說話多咗好多,可能大家知我近排愈來愈大壓力!」對於之前拍CK廣告騷肌令神徒瘋狂,教主大爆有想過出寫真集:「其實半年前我係有諗過嘅,但因為平時好多工作都有好多類似寫真嘅相,所以就打消咗呢個念頭。」

Anson Lo
Anson Lo近日接受網紅加蔥訪問。
Anson Lo
教主說感恩每日透過社交平台收到神徒說:「我愛你!」
Anson Lo
教主說:「第二句係『一起走下去』呢五個字,近排大家同我講呢句說話多咗好多,可能大家知我近排愈來愈大壓力!」